Hyppää pääsisältöön

Juhani Kenttämaa: Face Of God / Elephant

Helsinkiläisbändin ongelmallinen elokuvabiisi jatkaa voitokasta kulkuaan nyt Viikon tehona!

Face Of God

Face Of God -kolmikko niitti vast'ikään mainetta voittaessaan YleX:n sekä _3 Simoa -elokuva_n järjestämän kilpailun. Bändi nousi ykköseksi yli sadan omakustannebändin joukosta, ja heidän kappaleensa Elephant on kuultavissa PMMP:n _Paula Vesala_n tähdittämässä elokuvassa ensi vuoden alkupuolella.

Kyse on vain reilun vuoden ikäisestä helsinkiläibändistä, joka on saanut hämmästyttävän nopeasti jalansijaa eteenkin keikkarintamalla. Innokkuutta, aktiivisuutta ja työtelijäisyyttä käy kiittäminen, kun etsitään kolmikon reseptiä pikavoitoilta vaikuttaviin saavutuksiin.

Elephant on tarttuvan melodinen ja kumpuileva "rock-anthem" bändiltä, joka ei kuulosta lähtökohtaisesti pätkääkään omakustannetason pelaajalta, eikä sitä varmaan pitkään enää olekaan. Tietynlainen kotikutoisuus toki tuotannossa ja saundeissa painaa, mutta se annettakoot anteeksi. Jostainhan se _Biffy Clyro_kin aikoinaan aloitti, eikä varmasti kuulostanut alkuunkaan näin hyvältä! Hehe. Ja tuosta skottilaisesta paidattomasta triosta puheen ollen, Uuden musiikin iltavuoron Venla Kokkonen on löytänyt vähintäänkin yhdenvertaisen Biffy Clyro -fanin Face Of Godin laulaja Leosta. Leohan sattui kaikenlisäksi voittamaan YleX:n järjestämän Biffy Clyro -kilpailun reilu vuosi sitten, missä hän pääsi tapaamaan ja viettämään aikaa idolisensa kanssa.

Norsun kokoisten ongelmien kanssa painiva Face Of God saa helpotusta päästessään jakamaan vaikeutensa joka arkipäivä kuluvan viikon ajan Uuden musiikin aamuvuorossa. Helpottaako kappale sinua ratkaisemaan omat ongelmasi, vai kasaako se toisen tuhatlaumaisen kärsätörsääjäläjän verran lisää? Kuuntele Viikon teho Uuden musiikin aamuvuorossa joka arkipäivä n. klo 10.40. Kommentoi tekstiviestillä (17176) tai ylex.fi -sivustolla!

Face Of God uuden musiikin iltavuoron haastattelussa!

Face Of God