Hyppää pääsisältöön

Lady Gaga vieraili salaa kuolleen naisen kodissa

Poppari joutui turvautumaan valeasuun kunnioittaakseen Amy Winehousen muistoa.

Lady Gaga // Kuva: Universal Music

Pyhiinvaelluskohteiden listaan voidaan mahdollisesti kirjoittaa kohta uusi rivi. Supertähti Lady Gaga halusi kunnoittaa edesmenneen laulajattaren Amy Winehousen muistoa vierailemalla hänen entisessä kodissaan. The Sunin lähteet paljastavat, että Gagan visittiä ei ollut helppo järjestää.

-Hän pukeutui valeasuun ja piti muutenkin matalaa profiilia.

Vierailun virallinen syy oli siis kunnianosoitus, mutta kyllähän tässä väistämättä joutuu pohdiskelemaan, että oliko Lady Gaga sittenkin kummitustenmetsästysmatkalla? Viime viikolla nimittäin uutisoitiin brittirokkari Pete Dohertysta, joka joutui muuttamaan omasta kodistaan, koska hän uskoi Amy Winehousen kummittelevan siellä. Ehkä Gaga toivoi itsekin näkevänsä edes pienen vilauksen haamusta?

Lähteet: The Sun