Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Happoradion kappaleesta Hiljaa niin kuin kuolleet?

YleX Iltapäivä soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja paras Rytmibarometrikommentti palkitaan!

Happoradion laulaja Aki Tykki // Kuva: Levy-yhtiö

Kuka? Happoradio: Hiljaa niin kuin kuolleet

Mitä? Happoradio julkaisi tänä syksynä kokoelmalevyn Happoradio: Jälkiä 2001-2011, jolta löytyy muutama uusikin kappale. Aikaisemmin Rytmibarometrissa on herkuteltu kokoelmalevyn uudella kappaleella Rakkaus ja tänään arvioitavaksenne asettautuu Hiljaa niin kuin kuolleet – synkkä, mutta riipivän kaunis viisu.

Historian oppitunti: Happoradio sai alkunsa Helsingin Kalliossa 2000-luvun alkupuolella. Yhtyeen ensimmäinen single Pahoille teille julkaistiin 2002 ja se soi silloisen YleX:n eli Radiomafian soittolistalla.

Hä? Happoradiolla on nyt mahdollisuus päästä tasoihin JVG:n kanssa. Jos yhtye voittaa tällä kappaleella Rytmibarometrin, sillä on Jaren & VilleGallen tavoin KOLME Rytmibarometrivoittoa!