Hyppää pääsisältöön

Näyttelijäkaunotar yrjösi hallitsemattomasti ympäriinsä

Kate Winslet teki uuteen elokuvaansa mieleenpainuvan pahoinvointi -kohtauksen.

Kate Winslet

Ihastuttava brittiläinen näyttelijätär Kate Winslet tietää nyt kuinka oksennetaan ja kunnolla. Kate näyttelee uudessa Carnage -elokuvassa keskiluokkaista naista, joka alkaa voida pahoin syötyään liikaa kotitekoista piirakkaa huuhdeltuna alas viskillä. Laatoitussessio johtaa siihen, että arvokkaat taidekirjat peittyvät vatsanesteillä ja menevät tietysti pilalle. Näyttelijätär nostaa kuvauspäivän yhdeksi mieleenpainuvimmista kokemuksistaan.

-Se todellakin oli unohtumaton päivä. Olen tehnyt kerran ennenkin oksennus -kohtauksen, mutta tässä tapauksessa yrjöä tarvittiin niin paljon, että tehtävä ei ollut mitenkään helppo. Kuvaus oli monimutkainen ja siihen tarvittiin myös tietokonetekniikkaa.

Kate kertoo, että kuvausten jälkeen sotku oli melkoinen.

-Sitä oli sormien välissä, hiuksissa ja kaikkialla. Kyllä siinä oli naurussa pidättelemistä.

Lähteet: Contact Music