Hyppää pääsisältöön

Viikon Rytmibarometri-voittaja on TAAS (!) Happoradio!

Happis otti JVG:n kiinni – molemmilla plakkarissa kolme Rytmis-voittoa.

Happoradion Aki Tykki ja AH Haapasalo YleX Aamun vieraana // Kuva: Hanne Kautto

Happoradio teki Rytmibarometrihistoriaa voittamalla kisailun kolmatta kertaa peräkkäin. Aki Tykki kumppaneineen pääsi tällä suorituksella tasoihin Jaren & VilleGallen kanssa; molempien kolme Rytmibarometrissa soinutta kappaletta ovat voittaneet äänestäjät puolelleen ylivoimaisesti.

Happoradion kokoelmalevyltä löytyvä uusi kappale Hiljaa niin kuin kuolleet aiheutti äänivyöryn osoitteeseen ylex.fi ja peräti 70 prosenttia äänestäneistä käänsi kappaleelle peukun ylöspäin. Tässä kisassa ei ollut mitään jakoa Lady Gagalla, Rihannalla sen paremmin kuin kotimaisella 15 Minutes Before The Dive –yhtyeelläkään.

Palkinnon arvoisesti Happoradion kappaletta kommentoi Tuuli:

”Jokseenkin on ahdistava kappale Happoradiolta. Joskus samanmoisessa mustasukkaisessa suhteessa oon ollu. Mihinkään ei olisi saanut mennä ja mitään tehdä. Mutta muuten Happoradio teki sen taas, mahtava mieleenpainuva biisi. Ei voi olla tykkäämättä! Love it!”