Hyppää pääsisältöön

David Hasselhoff kuokki tavisten pikkujouluissa

Juhlakansa hieraisi silmiään kun supertähti pamahti paikalle.

David Hasselhoff // Kuva: http://davidhasselhoff.com

Ex-Baywatch-könsi David Hasselhoff yllätti pienen Walesilaisen leipomon henkilökunnan päräyttämällä paikalle heidän pikkujouluihinsa. David oli viikonloppuna tapaamassa tyttöystävänsä Hayley Robertsin perhettä kun juhlahammasta alkoi kolottaa. Hayleyn pikkusisko oli lähdössä työpaikkansa juhliina ja David pyysi päästä mukaan. Juhlakansa oli ällikällä lyöty kun supertähti ilmestyi paikalle.

-En ollut uskoa silmiäni. Luulin ensin, että kyseessä on kaksoisolento, mutta kun hän avasi suunsa, niin tajusin, että kyseessä on oikeasti David Hasselhoff. En olisi ikinä uskonut, että leipomossa työskentely on avain päästä bilettämään tähtien kanssa, kertoo eräs juhlija Daily Star -lehdelle.

Lähteet: Contact Music