Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Amy Winehousen kappaleesta Our Day Will Come?

YleX Iltapäivä soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja paras Rytmibarometrikommentti palkitaan!

Amy Winehouse // Kuva: www.facebook.com/amywinehouse

Kuka? Amy Winehouse: Our Day Will Come

Mitä? Heinäkuussa menehtyneen Amy Winehousen ennen kuolemaansa äänittäneistä kappaleista julkaistaan joulukuun alussa albumi nimeltä Lioness: Hidden Treasures. Tänään Rytmibarometri-kansa saa arvioitavakseen albumin ensimmäisen singlen Our Day Will Come.

Levy on koostettu aiemmin julkaisemattomista kappaleista ja demoista. Sitä ovat olleet koostamassa Winehousen perheen lisäksi tuottajamuusikot Mark Ronson ja Salaam Remi.

Historian oppitunti: Our Day Will Come -kappale piti alun perin julkaista Amy Winehousen ensimmäisellä studioalbumilla Frank (2003), mutta jostain syystä se jäi levyltä pois.

Hä? Päivän Rytmibarometri-kappale on itse asiassa cover-versio R&B –yhtye Ruby & The Romanticsin listaykköshitistä vuodelta 1963. Poppoota pidetään yhden hitin ihmeenä; juuri Our Day Will Come nousi listakärkeen ja myi yli miljoona kappaletta, mutta tämän kappaleen jälkeen porukka ei onnistunut vastaavalla tavalla.