Hyppää pääsisältöön

YleX uusiutuu 2012 - uusiksi juontajiksi Jani Nivala ja entinen TET-harjoittelija

Tammikuussa starttaa täysin uusi ohjelma uusilla juontajilla.

Jani Nivala & Ville "Viki" Eerikkilä // Kuva: Jussi-Pekka Panttila / YleX

YleX:llä aloittaa tammikuussa 2012 uusi iltaohjelma. Ohjelmalta puuttuu vielä nimi, mutta juontajat sillä toki jo on. Spektaakkelimaisen iltashown ohjaimissa kuullaan Jani Nivalaa, sekä Ville ”Viki” Eerikkilää. Nivala on aiemmin vaikuttanut mm. The Voicen aamushow’ssa. Vikille YleX:n toimitus on jo tuttu paikka - pörröpäinen kaveri kun on kanavamme entinen TET-harjoittelija.

- Oli hienoa tulla taloon työelämään tutustujana ja sitten päästä konkareiden eli Jennyn, Ainon ja Mäkkärin hoiviin YleX Iltapäivään. Mahtavaa, että he antoivat mulle kuitenkin vastuuta - sain esimerkiksi käydä keittämässä kahvia ja välillä täyttää Jennyn juomapulloja. Siitä sitten homma lähti kasvamaan ja on se mahtavaa, että nyt päästään Janin kanssa tekemään omaa iltashowta.

Viki ja Jani eivät ole vielä ainuttakaan yhteistä lähetystä tehneet, mutta Nivalalla on jo vahva käsitys juontoparinsa sielunmaisemasta.

- Mä uskon, että Vikistä paljastuu rautaiset hermot omaava, rauhallinen merileijonauros, joka ei missään tilanteessa hiilly eikä ala skitsoilemaan. Se on äärimmäisen leppoisa ja lungi jätkä. Ja sillä on ollut nyt vielä viikset, niin ne jotenkin korostaa sitä merileijonamaista olemusta vielä entisestään.

Konkarijuontaja odottaakin uutta ohjelmaa innolla.

- Meidän show tulee olemaan YleX:n taajuudella, tuohon kellonaikaan, ihan uudenlainen ohjelma. Tuollaista siellä ei ole aiemmin ollutkaan. Luvassa on rentoa meininkiä ja meidän show on helposti lähestyttävä. Aistikas, helmeilevä ja kupliva kahden herrasmiehen pitämä show.

Eerikkilä komppaa uutta toveriaan.

- Joo, luvassa on hyvää musiikkia ja erittäin hyvää läppää. Puhutaan, keskustellaan ja jutellaan. Heitetään vitsiä kaikesta maan ja taivaan väliltä. Nivala on kyllä erittäin mukava äijä, ollaan oltu heti alusta samalla aaltopituudella. Nivala tietää musiikista vähän enemmän kuin minä ja minä tiedän esimerkiksi urheilusta enemmän kuin Nivala, joten me kyllä täydennetään toisiamme ihan täysin.

Nivalan ja Eerikkälän yhteinen, vielä nimeämätön ohjelma alkaa 2. tammikuuta. Show tulee suorana lähetyksenä maanantaista torstaihin, kello 19 - 22. YleX:n uusi ohjelmakaavio julkaistaan vielä tämän vuoden puolella, musiikkiohjelmista kanavalla jatkavat muun muassa Uuden musiikin aamu- ja iltavuoro, Parasta Ennen, DJ Orion sekä Kaarle ja Erno Raskaana.

Kilpailu, jossa etsitään nimeä kaksikon ohjelmalle, löytyy täältä.