Hyppää pääsisältöön

David Hasselhoff nappasi suomalaistekijän biisin levylleen ilman lupaa - kuuntele

David Hasselhoffin tänä vuonna ilmestyneen A Real Good Feeling -albumin tekijätiedoissa on suomalaisen biisintekijän Martti Vuorisen nimi.

The Hoff

- Kyseessä on biisi nimeltä Piña Colada Girl, joka on minulle tuntemattoman henkilön osittain uudelleen sanoittama cover ruotsalaisen Baby Alice -danceyhtyeen hitistä Piña Colada Boy, jonka tekijät ovat Martin Hanzén, Jimmy Thörnfeldt ja minä, Vuorinen kertoo YleX:lle.

Piña Colada Boyn versiointiin levyllä ei kysytty lupaa.

- Asia tuli tietooni toissapäivänä, kun Martin törmäsi biisiin netissä ja lähetti mulle linkin, biisinikkari juttelee.

Vuorinen ei kuitenkaan ole loukkaantunut biisivarkaudesta.

- Pohdin juuri, otanko yhteyttä Teostoon ja pyydän heitä rekisteröimään coverin, vai ilmoitanko Hasselhoffin managerille, että luovun kaikista vaateista jos saan asua viikon Davidin luona. Mahtava juttuhan tää on. Kaikista maailman ihmisistä Ritari Ässä levyttää mun biisin, niin onhan se nyt hienoo, biisintekijä intoilee.

- Olishan se nyt tietysti hyvä, jos kysyttäisiin ensin, mutta mistä lähtien Ritari Ässän on tarvinnut kysyä yhtään keneltäkään yhtään mitään. Tää on liian siistii, ollakseen totta, Vuorinen hehkuttaa.

Lähteet: YleX, Youtube