Hyppää pääsisältöön

Nämä konkaribändit pääsivät Rock And Roll Hall Of Fameen

Guns N' Roses, Red Hot Chili Peppers ja Beastie Boys on valittu arvostettuun Rock And Roll Hall Of Fameen.

Red Hot Chili Peppers // Kuva: www.facebook.com/ChiliPeppers

Kunnianosoitus on merkittävä, sillä Hall Of Fameen ei ole asiaa ennen kuin yhtyeen ensilevystä on kulunut kaksikymmentäviisi vuotta. Pitkä ikä ei yksin riitä valinnalle, vaan lisäksi bändillä täytyy olla vakuuttava ura sekä selkeä vaikutus rockin historian kulkuun.

Virallinen nimitys tapahtuu New Yorkissa pidettävässä vuosittaisessa seremoniassa ensi huhtikuussa. Muita museon seinälle päätyviä artisteja ovat muun muassa brittitrubaduuri Donovan, blueskitaristi Freddie King sekä laulaja-lauluntekijä Laura Nyro.

Rock And Hall Of Fame -säätiö on perustettu vuonna 1983 ja Ohiossa sijaitseva museo avattiin yleisölle vuonna 1995.

Lähteet: Contact Music