Hyppää pääsisältöön

Rokkari haukkuu Madonnaa karaokelaulajaksi

Gene Simmons ei ole tyytyväinen Super Bowlin puoliaikaesiintyjään.

Gene Simmons konsertissa (Kiss) // Kuva: Anirudh Koul / Flickr

Aikaisemmin viikolla on paljastunut, että supertähti Madonna tähdittää ensi vuonna maailman suurimmaksi keikaksikin tituleerattua Super Bowlin puoliaikashow’ta. KISS -yhtyeen keulahahmo Gene Simmons ei kuitenkaan sulata tätä päätöstä, vaan hän haluaisi, että puoliajalla esiintyisi ”oikea bändi” eikä mikään taustanauhojen kanssa toheltaja. Pitkäkieli sylkäisi ilmoille hyvinkin sarkastisia kommentteja kun häneltä kysyttiin mielipidettä esiintyjävalinnasta.

-Rakastan kaikkia karaokelaulajia. Rakastan tyttöjä, jotka laulavat taustanauhojen kanssa.. Nii ja hei, Madonna on muuten ihan kauhea..vihaan taustanauhoja..

Lähteet: TMZ