Hyppää pääsisältöön

Hiphop-tähdestä tehtiin Oscar-gaalan musiikkikonsultti

The Neptunes & N.E.R.D. -poppoistakin tunnettu Pharell pistää pian smokin päälle ja suuntaa punaiselle matolle.

Pharell Williams // Kuva: https://www.facebook.com/Pharrell

Oscar-gaalan järjestäjät ovat palkanneet tulevan tapahtuman musiikkikonsultiksi Pharrell Williamsin. Mies tulee vastaamaan pystiseremonian musiikeista ja arvogaalan järjestäjät toivovatkin hänen pystyvän tuovan perinteiseen tapahtumaan vähän hiphop-asennetta. Pharell tunnetaan musiikkimaailmassa mm. yhteistyöstään niin Britney Spearsin kuin Justin Timberlakenkin kanssa, mutta elokuvasarallakin mies on kunnostautunut - hän kun sävelsi musiikit tuoreeseen Itse ilkimys (Despicable Me) -animaatioon.

Williams ei ole ainoa musiikkikonsultti tulevissa seremonioissa. Hänen rinnalleen pestiin palkattiin myös Hollywood-säveltäjä Hans Zimmer, joka tunnetaan hyvinkin suureellisista elokuvasävellyksistään, jotka raikaavat suurten toimintaelokuvien taustoilla.

Oscar-gaalan ehdokkaat julkistetaan 24. tammikuuta ja itse gaala pidetään 26. helmikuuta.

Lähteet: Deadline