Hyppää pääsisältöön

Musapomo kuoli summittaisen ampumisen uhrina

Perjantaina ammuskelun uhriksi Hollywoodissa joutunut John Atterberry taisteli hengestään yli kaksi vuorokautta sairaalassa, mutta menehtyi lopulta vammoihinsa.

Spice Girls // Kuva: http://www.myspace.com/spicegirls

40-vuotiaana menehtynyt John Atterberry on työskennellyt muun muassa Christina Aguileran, Michael Jacksonin, Spice Girlsin ja Jessica Simpsonin kanssa. Hän oli uransa alussa myös varatoimitusjohtajana Tupac Shakurista kuuluisassa Death Row Recordsissa. Myös Shakur ammuttiin samassa kaupungissa autoonsa vuonna 1996.

Musiikkipomon ampunut 26-vuotias mies avasi tulen Los Angelesissa lähellä Sunset Boulevardin ja Vine Streetin risteystä. Hän ampui autossaan istunutta Atterberryä kolme kertaa kasvoihin ja niskaan. Yhteensä ampujan arvioidaan ehtineen ampua noin 12 kertaa ohikulkijoita kohti ennen kuin poliisi ampui hänet. Hänen motiivinsa on vielä epäselvä, mutta miehen tiedetään eronneen hiljattain tyttöystävästään.

Lähteet: Los Angeles Times