Hyppää pääsisältöön

George Clooney ihmettelee: Mihin ovat kadonneet valokuvat UFOista?

Staralla on teoria siitä, miksei enää nähdä valokuvia avaruusaluksista.

George Clooney ihmettelee UFO-kuvien katoamista // Kuva: Universal Pictures

George Clooney on mies, joka on päässyt pitkälle ajoista jolloin näytteli lastenlääkäriä Teho-osastossa. Nyt kun suuren maailman filmitähtenä ei tarvitse enää odotella kieli pitkällä kuukausipalkkaa jääkin herralle enemmän aikaa pohtia syntyjä syviä. Kuten avaruusolioiden olemassaoloa.

- Huomaan usein miettiväni, että nyt kun jokaisella maapallon asukkaalla on kamerakännykkä, niin missä ovat kaikki UFO-kuvat? Muistatko kun niitä näki yhteen aikaa jatkuvasti? Jollain tyypillä vain sattui olemaan Polaroid-kamera mukanaan kun UFO ilmestyi. Joko tuo kaikki oli ihan täyttä paskaa tai minun teoriani on se, että marsilaiset vain päättivät keskenään että ”Ei hei äijät mennä enää tuonne. Kaikilla noilla ääliöillä on nykyään kamerat.”

Clooney jutteli avaruusolioista miestenlehti Esquirelle.

Lähteet: Huffington Post