Hyppää pääsisältöön

Pamaus - Provinssirockiin tulossa iso ja raskaasti takova ulkomaan legenda

Tässä ovat festivaalien ensimmäiset esiintyjäkiinnitykset USA:sta, Suomesta ja Ranskasta.

Slayer

Ensi kesäkuussa Seinäjoella nähdään Slayer, Nightwish ja Justice. Slayer on tehnyt monta klassikkoaseman saavuttanutta metallibiisiä jo 80-luvulla alkaneen uransa aikana. Monelle Guitar Herosta tuttu bändi tuo Angel of Deathinsa, Raining Bloodinsa ja South of Heaveninsa Provinssirockiin sunnuntaina. Ranskalainen Justice elektropoppailee samana päivänä. Se on esiintynyt edellisen kerran Provinssirockissa vuonna 2008 ja ainakin tuolloin setti oli myös visuaalisesti viihdyttävä.

Myös yksi Suomen suurimmista bändeistä ja kolossaalisen uuden albumin juuri julkaissut Nightwish soittaa Provinssirockissa. Sen esiintymisaikaa ei ole vielä lyöty lukkoon. Yhtye on viettänyt melkein kaksi vuotta pienemmällä liekillä, joten Provinssiyleisön luulisi saavan eteensä energisen ja nälkäisen Tuomas Holopaisen johtaman Nightwishin.

Lähteet: Provinssirock