Hyppää pääsisältöön

Trent Reznor on hukannut Grammy-palkintonsa - ei välitä pätkääkään

The Girl With the Dragon Tattoo -leffaan musiikkia tekevä industrial-muusikko teilaa jotkut saamistaan palkinnoista.

Trent Reznor

Nine Inch Nails -yhtyeen keulakuvana tunnettu Reznor on ollut 12 kertaa Grammy-ehdokkaana ja voittanut kaksi kertaa musiikkiteollisuuden jakaman palkinnon. Hän ei tiedä missä kultaiset gramofonit nykyään ovat - ilmeisesti ne ovat kadonneet viimeisimmän muuton yhteydessä.

- Ai miksi Grammyillä ei ole väliä? Koska ne tuntuvat huijaukselta ja halvoilta - se on kuin suosiosta kilpaileminen, jossa tuloksen sisäpiiriläisten kerho on päättänyt. Elokuvien puoli on mielenkiintoisempi, haastavampi, erilainen ja palkitseva, tavalla, jota en ole kokenut musiikkiurallani.

Viimeinen lause liittyy siihen, että Oscar- ja Golden Globe -patsaat seisovat nätisti rinnakkain hänen olohuoneessaan. Reznor sai pystit Facebook -elokuva The Social Networkin soundtrackistä yhdessä säveltäjä Atticus Rossin kanssa. Oscaria vastaanottaessaan synkästä olemuksestaan tunnetun miehen kasvoilla nähtiin jopa hymy!

Lähteet: The Hollywood Reporter