Hyppää pääsisältöön

Lady Gagasta Oscar-ehdokas?

Popsensaatio Lady Gaga saattaa ensi vuoden puolella päästä Oscar-gaalaan - ehdokkaana.

Lady Gaga // Kuva: Universal Music

Hollywood kuhisee jälleen ensi vuoden helmikuussa, kun Oscar-palkinnot jaetaan 84. kertaa. Ehdokkaiden mukana saattaa olla myös poppari Lady Gaga, joka on päässyt mukaan Parhaan kappaleen pitkälle listalle. Lopulliselle muutaman ehdokkaan listalle on tällä hetkellä tarjolla 39 biisiä.

39 kappaleen listalla on muun muassa Gnomeo ja Julia -elokuvassa kuultu Hello Hello -kappale, jonka esittävät Lady Gaga ja Elton John. Brittilaulaja on listalla mukana myös soolokappaleellaan Love Builds a Garden.

Gagan ja Eltonin lisäksi ehdolla on muitakin tunnettuja artisteja, kuten Mary J Blige, Robbie Williams ja will.i.am. R'n'n/soul-tähti Bligen _Living Proof -_kappale kuullaan Piiat (The Help) -elokuvassa. Robbie Williams duetoi yhdessä Brad Paisleyn kanssa Collision of Worlds -biisissä, joka soi Autot 2 (Cars 2) -elokuvassa. Black Eyed Peasista tuttu will.i.am taas esittää Rio-elokuvassa Hot Wings -kappaleen.

Lähteet: Female First