Hyppää pääsisältöön

Rytmibarometrin Vuoden Parhaat: Happoradio:Rakkaus

Joulun jälkeisen viikon ajan käydään läpi vuoden kovimmat Rytmibarometri-kappaleet! Vieläkö muistat tämän vuoden kovimmat repäisyt?Onko tässä vuoden rouhein Rytmibarometri-kipale?

Happoradio // Kuva: http://www.myspace.com/happoradio

AKi Tykki on mies, joka on joutunut kokemaan kovia. Kokemaan kovia meidän takiamme. Vaikka se on jo kertaalleen tehty, tehdään se nyt vielä uudestaan: ANTEEKSI!

Me nimittäin häpäisimme syksyllä Happoradion väärillä syytöksillä. Väitimme Akia välinpitämättömäksi Mölliksi, joka ei ymmärrä miten hienoa on voittaa Rytmibarometri kahdesti saman vuoden aikana, väitimmepä vielä Happoradion olevan ainoa bändi, joka moiseen on yltänyt.

Totuus vain oli toinen: jo aiemmin oli samaan yltänyt Jare ja Villegalle. Kaiken syyllistämisen jälkeen jouduimme häntä koipien välissä anomaan Aki Tykiltä armoa. Ja onneksi sitä löytyi

Happoradion meno ei myöskään hyytynyt noihin vastoinkäymisiin, vaan Happoradio ylsi samaan, mihin vain yksi toinen suomalainen kokoonpano ylsi: voitti Rytmibarometriviikon kolmesti! Ihka ensimmäinen Rytmibarometrivoitto meni Happoradiolle, silloin kappale oli Ahmat tulevat. Sen jälkeen voiton vei Rakkaus, ja viimeisenä marraskuun lopulla Hiljaa niin kuin kuolleet.

Happoradiolla on siis ollut kova vuosi. Mutta jatkuuko voittoputki? Mitä mieltä on kansa, onko Happoradion Rakkaus vuoden kovin Rytmibarometrikappale?