Hyppää pääsisältöön

Rytmibarometrin Vuoden Paras: Jare ja Villegalle:Nelisilmä!

Niinhän siinä kävi, että se mikä kovimman kohun tänä vuonna omalla Rytmibarometriviikollaan aiheutti, se myös koko vuoden potin kotiin korjasi! Onneksi olkoon, Jare ja Villegalle!

Heikki Kuula, Jare ja VilleGalle // Kuva: Tomi Mikola

Vuoden viimeinen Rytmibarometriviikko tarjoili kansalle kuluneen vuoden päräyttävimmät Rytmibarometrikappaleet! Maanantai aloiteltiin Jaren ja Villegallen Nelisilmäkappaleella, joka aikanaan keräsi yli 90% yläpeukutuksen, sai tuhansia faneja liikkeelle ja voitti Rytmibarometriäänestyksen ylivoimaisemmin kuin kukaan ennen tai jälkeen sen. Maanantain peukkuongelmien takia Nelisilmää peukutettiin vasta tiistaina, ja silloin se sai 66% yläpeukkua.

Tiistaina kaivettiin naftaliinista Duck Saucen kummajainen Big Bad Wolf, joka aikanaan voitti rytmibarometriviikon kaikkien aikojen alhaisimmalla yläpeukkuprosentilla, vain 55% piti siitä. Tällä kertaa Big Bad Wolf ei yltänyt samaan, vaan ainoastaan 45% siitä piti.

Keskiviikkona marssitettiin esiin toinen kotimainen suuruus, Happoradio, joka JVG:n tavoin voitti tänä vuonna 3 kertaa Rytmibarometriviikon. Tällä kertaa kansan rakkaus ei riittänyt, vaanRakkaus sai osakseen 49% yläpeukut

Torstaina taistoon kävi Children of Bodom. Vaikka aiemmin tänä vuonna voitto napsahti 75% yläpeukulla, ei edes Alexi Laihon uskomaton ja tänä vuonna myös tunnustusta saanut kitarataituruus kantanut samaan, vaan kansa puhui, ja _Was It Worth It?-_kappaleelle yläpeukkua sateli 55% edestä!

Meillä on siis voittaja! Vuoden kovin Rytmibarometrikappale on: JARE JA VILLEGALLE: NELISILMÄ! 

Onneksi olkoon!