Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Nosteessa pääkuva

Napo

Olen 23-vuotias Rap-artisti tampereelta, esiinnyn nimellä Napo joka tulee kutsumanimestäni Laiskasilmä Napoleon. Olen keikkaillut ahkerasti 2008 vuodesta lähtien ympäri Suomea mukaan lukien pari festarikeikkaa kahdella viimeisimmillä Pipefesteillä. Tuleva levyni Naposteltavaa on juuri piakkoin valmiina. Levyllä on mukana tunnettuja tuottajia kuten Tiedemies (Flegmaatikot), Jujua tuottanut Jon (Juden) sekä Cheekkiäkin tuottaneet Maverick Minds. Vierailijoina mukana on Juju, SP, Taikamaha sekä mahdollisesti myös Spesialisti.

Räp-artisti Napo kuvattuna mikin varressa. Hänellä on vihreä paita, punainen lippahattu päässä ja aurinkolasit. // Kuva: Kellari / Napo

Kotipaikkakunta: Tampere

Musiikkityyli: Rap, Hiphop

Perustamisvuosi: 2006

Kokoonpano: Napo

YleX kommentoi

Tykkäämme:

Lepposan kuuloisesta meiningistä. Napon flow toimii, vaikka se kuulostaakin hieman samalta mitä Tampere-köörin kokeneemmilla konkareilla.

Vielä odotamme:

Peli on selvä-biisissä biitti toistaa hieman itseään, johon kaipaisi jotain variaatiota. Mikä on se aspekti millä Napo erottautuu? Poliittisesti viiltävä yhteiskuntakriittinen ote, hauskat läpät vai mikä?

Kristallipallo:

Tekemisessä tuntuu olevan hyvä meininki ja ystäväpiiristä löytyy jo Suomessa mainiosti menestyneitä ammattilaisia. Jos Napo löytää oman juttunsa, voi hänelle povata kelvollista menestystä.