Hyppää pääsisältöön

Lana Del Rey liikuttuu omasta laulustaan

Laulaja-lauluntekijä Lana Del Rey, oikealta nimeltään Lizzie Grant, puhkeaa lähes aina kyyneliin kuunnellessaan omaa Video Games –kappalettaan.

Lana Del Rey ranskalaisessa viihdeohjelmassa peppu paljaana // Kuva: Canal Plus

Laulajattaren YleX:lläkin runsaasti radiosoittoa saanut Video Games muistuttaa häntä ajoista, jolloin hän asui vielä poikaystävänsä kanssa. Aika lienee kullannut muistot, sillä nyt Lana muistelee haikeana aikoja, jolloin poikaystävä oli riippuvainen pelikonsolistaan.

- Tulin kotiin ja katselin, kuinka hän pelasi. En koskaan osallistunut peliin, sillä ajattelin että kuolisin kuitenkin heti. Oli vaan niin ihana olla samassa huoneessa vaikka molemmat tekivätkin omia juttujaan, laulajatar haikailee.

Lähteet: The Sun