Hyppää pääsisältöön

Mitä ihmettä Arttu Wiskari tekee tämän rokkibändin videolla?

Pasa voisi olla teini-ikäinen energiaversio Wiskarista, kirjoitti Rumba-lehti levyarviossaan lokakuussa.

Henri Pasa ja yleisö // Kuva: Tomi Mikola

Nyt Wiskarin Arttu esiintyy Pasan tänään julkaistulla Outolintu-videolla, eikä bändi ole vetänyt oudosta vertauksesta hernettä nenään.

Pojat, ei mun mökkitiellä, Wiskari heittää videolla.

Arttu Wiskaria ja Pasaa yhdistävät Espoo, suomen kieli ja sama levy-yhtiö ja nyt tietysti Outolintu-video.

- Päätettiin tehdä aika lailla omalla porukalla ja kavereiden kanssa video tohon Outolintu-biisiin ja kun meillä oli vapaat kädet, niin haluttiin joku julkimokin siihen videoon. Ollaan isolla levy-yhtiöllä, niin sieltähän niitä löytyy ja todettiin, että Arttu Wiskari on kaikista paras, Pasan kitaristi Feniks Willamo kertoo.

Wiskari lähti projektiin mielellään mukaan.

- Arttu oli ihan, et joo joo, kun ei se vaatinut siltä kuin hetkisen. Hyvällä mielellä ja messissä se oli, ei siinä mitään. Tää oli meidän mielestä hauska vitsi ja toivottavasti sille joku muukin nauraa, Feniks juttelee.

Muita yhteistyökuvioita Wiskarilla ja Pasalla ei vielä ole, mutta bändi ei pidä ajatusta mahdottomana.

- En tiedä. Jos se haluu pyytää meidät sen videolle sekoilemaan, niin totta kai mennään, Feniks lupailee.

Yhteiskiertuetta hän pitää kuitenkin epätodennäköisenä.

- Meidän musiikkityylit on niin erilaiset ja erilainen kohderyhmä, että tuskin me lähetään mitään yhteisrundii heittää, mut jotain tän tyylistä vois tietenkin tehdä, jos tilaisuus tulee, kitaristi kommentoi.

Videolla nähdään Wiskarin lisäksi bändin soittoa, alastomuutta ja meikkaavia poikia. Idea nakuna soittamisesta tuli aivan lennosta kuvauksissa.

- Se oli hetken mielijohde. Kuvattiin eka melkein pakkasessa vähissä vaatteissa ja sit mentiin soittamaan sellaiseen kellariin, jossa oli hirveen kuuma ja päädyttiin soittamaan alasti, muusikko selittää.

Katso video täältä!

Lähteet: YleX