Hyppää pääsisältöön

3 Simoa -leffan musavideot ovat valmiit!

Paula Vesalan tähdittämä komedia on tulossa teattereihin tänä vuonna. YleX järjesti kilpailun, jossa yleisö sai äänestää sen takaa-ajokohtaukseen sopivimman musiikin.

Face of God 3 Simoa -leffan trailerissa.

Helsinkiläisbändi Face of God voitti 3 Simoa -leffamusiikki-kilpailun syksyllä. Ylex.fi:n kävijät nostivat sen tiukassa äänestyksessä ohi Jan-Erik Müllerin ja St. Felixin. Face of Godin Elephant biisi pääsee soimaan itse elokuvassa ja kaksi seuraaviksi tullutta ovat mukana sen juuri julkaistuilla musiikkivideomaisilla teasertrailereilla. Katso videot 3 Simoa -leffan YouTube-kanavalta - tästä.

Leffamusiikki-kilpailuun lähetettiin yli 150 biisiä, joista kuusi valittiin finaaliin. Tämä uutuusbändi pääsee uuteen suomalaiselokuvaanbiisi sai finaalissa yli 1000 ääntä - lähes kolmanneksen kaikista äänistä.

Paula Vesala ja elokuvan ohjaaja, Teemu Nikki, kävivät heinäkuussa kertomassa YleX:ssä, mistä uudessa leffassa on kyse. Katso haastattelu alta.