Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Flo Ridan (feat. Sia) kappaleesta Wild Ones?

YleX Iltapäivä soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja paras Rytmibarometrikommentti palkitaan!

Flo Rida // Kuva: Mark Mann / Warner Music

Kuka? Flo Rida (feat. Sia): Wild Ones

Mitä? Tänään YleX Iltapäivän Rytmibarometrissa heittäydytään ihan villiksi! Esittelyyn pääsee Floridan kuumimman lihaskönsin, eli Flo Ridan uusi kappale Wild Ones. Kappale on miehen neljännen studioalbumin Only One Rida (Part 2) toinen single. Albumi ilmestyy todennäköisesti tänä keväänä.

Kappaleessa on mukana australialainen laulaja ja lauluntekijä Sia, joka kasteessa sai nimen Sia Kate Isobelle Furler.

Hä? Ilkka Villi on Suomen paras (ja parhaan näköinen) miesnäyttelijä. Olet saattanut nähdä tämän upean ilmestyksen muun muassa Likainen pommi, Syvälle salattu tai Lupaus -elokuvissa. Hän on antanut ”kasvonsa” myös pelihahmo Alan Wakelle.