Hyppää pääsisältöön

Kotimaiselle tulokkaalle nimekäs levytyssopimus mukanaan ulkomaalaisyhteistyötä

Daco Junior kertoi Oma lista -ohjelmassa miten hänen odotettu debyyttialbuminsa muotoutuu.

Daco Junior teki Oman Listan // Kuva: JUssi-Pekka Panttila, YleX

Gravity-kappaleella tutuksi tullut kotimainen artistilupaus Daco Junior kertoi Oma lista -ohjelmassa, että hänen debyyttialbuminsa kappaleita on työstetty muutaman vuoden ajan.

- Levy käsittelee aika paljon tapahtumia, jotka ovat tapahtuneet vuosina 2008-2009. Sieltä kertoilen juttuja, jotka ovat olleet sydämellä.

Tulevan albumin biisilista on artistin mukaan valmiina ja tiedetään millainen levyn ”yleissoundi” tulee olemaan. Levy julkaistaan huhtikuussa.

- Tällä viikolla solmittiin Universalin kanssa diili. Nyt laitetaan oikein isosti hommia pihalle, mies fiilisteli ohjelmassa sopimustaan.

Sopimuksen myötä Gravity-kappale julkaistaan Universalin toimesta vielä uudestaan remix-versioiden kera.

- Niitä tulee olemaan kolmesta neljään kappaletta. Muutama remixaaja tulee ulkomailta ja kotopuolestakin. Se on tarkoitus tulla tammikuun lopulla. Sen jälkeen julkaistaan kokonaan uusi sinkku, artisti kertoi.

Daco Juniorin kappale Gravity oli YleX:llä oli vuoden 2011 Himotuin kappale. Vuoden 2011 Himotuimmat biisit TOP20-listalle laskettiin yhteen vuonna 2011 Himotuimmat-äänestyksissä annetut äänet. Gravity jätti listalla taakseen mm. Von Hertzen Brothersit, Jaren&VilleGallen sekä Michael Monroen.