Hyppää pääsisältöön

Toni Laaksonen: Team Me / Show Me

Saammeko esitellä: Team Me = Norjan Mew!

Team Me-yhtyeen jäsenet kuvattuna 70-luku henkisessä huoneessa. Ruskeat kukkatapetit seinillä.Kaksi miestä istuu sängyllä. Nainen tuolilla. Ja kolme miestä seisoo lähestulkoon armeija-asennossa. // Kuva: Facebook / Apparatet

Tammikuussa Hollannin Groningenissa järjestetään perinteisesti Euroopan suurin showcase-tapahtuma Eurosonic, jonka aikana kaupungin eri kuppiloissa esiintyy lähemmäs 200 bändiä ympäri Eurooppaa. Norjan Yleisradioyhtiö NRK on valinnut omaksi edustajakseen bändin nimeltänsä Team Me.

Vasta tammikuussa 2010 ensiesiintymisensä tehnyt oslolaiskuusikko kuulostaa huomattavan paljon naapurimaansa Tanskan ylpeydeltä - Mewltä. Vertailuja on ehditty heittämään myös The Polyphonic Spreen ja Arcade Firen suuntaan. Joka tapauksessa nämä norskit taitavat folk-henkisen indiefiilistelyn erinomaisen hyvin.

Maaliskuussa julkaistavan esikoisalbumin _To The Treetops!:_n on kehuttu olevan paras esikoisalbumi miesmuistiin. Sen esikoissinkku Show Me esitteleekin erittäin potentiaalisen yhtyeen jolle voisi löytyä myös Suomesta iso joukko faneja. Liitytkö sinä näiden tyyppien tiimiin?