Hyppää pääsisältöön

Suomalaisräppäri valmistelee levyä huipputuottajan kanssa

Kotimainen räppäri Brädi työstää uutta albumiaan kovan tekijän kanssa.

Brädi // Kuva: www.facebook.com/Bradi03

Brädi intoilee Facebook-sivuillaan, että uuden albumin tuotantopuoli näyttää hyvältä.

- Tuotantopalaverissa Los Angelesin kovimman äijän kanssa. Ei, kyseessä ei ole Kobe Bryant, vaan MGI / M-Eazy Music! Iloksemme totesimme, että uuden Brädi-levyn tuotantopuoli näyttää valmiimmalta kuin ajateltiinkaan! Ei muuta kuin TÖITÄ, TÖITÄ, Brädi hehkuttaa.

MGI eli Henri Lanz on suomalainen, Yhdysvalloissa työskentelevä huipputuottaja, joka on työstänyt hittejä lukuisille maailmantähdille kuten Justin Bieber, Akon, Pitbull, Sean Kingston, 50 Cent ja Super Junior.

MGI tuotti myös Brädin vuonna 2010 julkaistun Repullinen hiittiä –albumin.

Lähteet: www.facebook.com/Bradi03