Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Robinin kappaleesta Frontside Ollie?

Lähetä Rytbimarometri-kommenttisi numeroon 17176 (40 senttiä)! Paras kommentti palkitaan perjantaina, kun juhlimme yhdessä Rytmibarometri-voittajaa. Päivän Rytmibarometri-kappaletta voit äänestää peukuttamalla klo 16 saakka.

YleX Iltapäivässä tänään Robinin Frontside Ollie.

Kuka? Robin: Frontside Ollie

Mitä? Kulovalkean tavoin netissä leviävä kappale saa tänään ensi-iltansa YleX Iltapäivän Rytmibarometrissa. Mitä mieltä sinä olet kotimaisesta uutuudesta, jonka esittää vasta 13-vuotias Robin. Nuorta miestä on jo ehditty tituleerata Suomen Justin Bieberiksi, mutta mitä mieltä SINÄ olet?

Robinin esikoisalbumi Koodi julkaistaan 22. helmikuuta.

Robin käy yläkoulun seitsemättä luokkaa ja harrastaa muun muassa taekwondoa ja purjehdusta.

Hä? Ollie on skeittitemppu, jossa skeittaaja hyppää laudalla ilmaan pitämättä käsillään kiinni skeittilaudasta.