Hyppää pääsisältöön

Spotify tuo Emma Gaalaan täysin uuden palkintokategorian

Spotify palkitsee digitaalisesta luovuudesta.

Marja Hintikka ja Arman Alizad juontavat Emma Gaalan 20. tammikuuta

Musiikkipalvelu Spotify on lyönyt hynttyyt yhteen Emma Gaalan kanssa ja on mukana täysin uuden kategorian luomisessa. Vuoden innovaattori -pystillä palkitaan artisti tai bändi, joka ”on käyttänyt sosiaalista mediaa ja digitaalisia kanavia luovalla tavalla vahvistaakseen suhdettaan faniensa kanssa”.

Spotifyn pohjoismaisen toimitusjohtajan Öijje Holtin mukaan ideana on kannustaa artisteja sosiaalisen median pariin.

- Palkinto on kunnianosoitus suomalaiselle artistille tai bändille joka on tehokkaasti ja ennakkoluulottomasti hyödyntänyt uusia digitaalisia markkinointikanavia. Tuomalla esiin nämä artistit toivomme kannustavamme myös muita kokeilemaan uusia ja innovatiivisia tapoja kommunikoida faniensa kanssa.

Emma Gaalan järjestäjän, IFPI Finlandin apulaisjohtaja Tommi Kyyrä komppaa Holtia.

- Tuomaristo ja Spotify haluavat yhdessä antaa tunnustusta artistille, joka on oivaltavasti käyttänyt mm. sosiaalisen median suomia mahdollisuuksia uransa edistämiseksi.

Vuoden innovaattori -ehdokkaat ovat Sunrise Avenue, Jare & VilleGalle, Petri Nygård, Haloo Helsinki! sekä Hevisaurus. Palkinto jaetaan Emma Gaalassa 20. tammikuuta 2011. Gaalan voi katsoa suorana lähetyksenä YleX:n netistä.