Hyppää pääsisältöön

Tähtiankkurin sähköposti kuohuttaa - haukkui Lana del Reyn

Yhdysvaltalaisen tv-kanavan NBC:n uutisankkuri Brian Williams ei pitänyt Lana del Reyn ensiesiintymisestä Saturday Night Live -ohjelmassa. Williamsin puheet nousivat otsikoihin, kun julkisuuteen vuoti sähköposti, jossa hän haukkui internet-sensaation esiintymisen omalla kanavallaan.

Lana Del Rey // Kuva: Universal Music

- Brooklyn-hipster Lana del Rey teki yhden SNL-historian huonoimmista esityksistä eilen. Hänet bookattiin kahden biisin netti-ep:n pohjalta ja olihan hän ohjelman historian vähiten kokenut esiintyjä, Williams kirjoitti sähköpostissaan Gawker-verkkosivuston perustajalle Nick Dentonille.

Gawker-sivusto julkaisi Williamsin sähköpostiviestin sellaisenaan, minkä jälkeen NBC-kanavan viestintäosasto käski sivustoa poistamaan uutisen välittömästi. Gawker ei toiminut pyynnön mukaisesti, vaan julkaisi myös NBC:n ukaasin sellaisenaan.

 Williams ei ollut ainoa, joka piti Lana del Reyn esiintymistä luokattomana. Heti ohjelman jälkeen yhdysvaltalaislaulaja sai runsaasti kritiikkiä mm. Twitter-yhteisöpalvelussa. NBC-kanavalle tapaus oli kuitenkin kiusallinen, kun kanavan oma uutisankkuri haukkui esityksen ja kyseenalaisti ohjelman artistivalinnat.

Lähteet: Reuters, Gawker.com