Hyppää pääsisältöön

Haluatko kuulla Stam1nan uutuuslevyn ennen muita?

Kiinnostaako ennakkokuuntelubileet yhdessä Stam1nan jätkien kanssa? Tutustu ohjeisiin ja kaiva kännykkä ulottuvillesi.

Stam1na // Kuva: stam1na.com

Uuden musiikin aamu- ja iltavuorossa jaetaan ensi viikolla (ma 23.1. - pe 27.1) pääsylippuja Stam1nan Nocebo-albumin ennakkokuuntelutilaisuuteen Helsinkiin, 1. helmikuuta eli viikkoa ennen levyn virallista julkaisua. Päästäksesi tähän unohtumattomaan tilaisuuteen, sinun on toimittava näiden ohjeiden mukaisesti.

Jossain vaiheessa Uuden musiikin aamu- ja iltavuoron lähetystä kuulet mystisen äänipalan, jossa mainitaan Kanariansaarten legendaarinen lomakohde ”Las Palmas”. Kuultuasi äänipätkän, soita numeroon 09 -148 28 22. Jos sinulle vastataan, olet ollut nopein soittaja ja voitat itsellesi sekä yhdelle kaverillesi pääsyn Stam1nan ennakkokuuntelutilaisuuteen.

Koska Nocebo -albumin ennakkokuuntelujuhlat järjestetään anniskeluravintolassa, niin voittajien tulee olla täysi-ikäisiä. YleX ei kustanna voittajien matka- tai majoituskuluja.

Jos mietit miten Las Palmas liittyy Stam1nan Nocebo-albumin, niin selitys löytyy levyn kaikki kappaleet esittelevästä kymmenosaisesta matkailu-rockdokumentista, joka käynnistyy YleX Areenassa maanantaina 23. tammikuuta.

Lähteet: YleX