Hyppää pääsisältöön

The Rasmus: uusi sinkkumme kuulostaa ihan euroviisulta

YleX uutisoi lokakuussa, että The Rasmus on studiossa äänittämässä uutta albumiaan. Nyt levy on miksattu ja se julkaistaan keväällä.

The Rasmus

Esimakua uutuuslevyltä kuullaan The Rasmukselta vihdoin uutta materiaalia – ensiesitys UMK:n finaalissa, kun The Rasmuksen odotettu I'm a Mess -uutuussingle saa maailman ensiesityksensä.

- Meillä on aika iso biisi. Mä just sanoin, et se kuulostaa ihan euroviisulta, pannaan kitarat laulamaan. Siitä tulee hieno ilta, isot puitteet ja iso meininki, Lauri hymyilee.

UMK:n finaali streamaan, joten koko maailmalla on mahdollisuus seurata The Rasmuksen esiintymistä netissä.

- Se on hyvä, et se streamataan. Meillä on kuitenkin paljon semmoisia faneja, jotka tota levyä ja uutta biisiä odottaa ympäri maailmaa. Jännät fiilikset, koska sieltä tulee varmaan aika välittömästi palautetta, Aki juttelee.

- Mutta kuten tossa Lauri sanoi, niin tää meidän biisi kuulostaa enemmän euroviisulta kuin monet ehdokkaat. Kävin kuuntelemassa näitä ehdokkaita, siellä oli biisejä iskelmästä rockiin ja meidän poprock menee sinne väliin varmaan ihan hyvin, Aki jatkaa.

The Rasmus ei kuitenkaan vielä ole suunnitellut osallistuvansa skabaan.

- Ehkä me osallistutaan joskus myöhemmin, Lauri kommentoi.

The Rasmus lähtee kiertueelle uuden levyn myötä, mutta kuviot ovat vielä hieman auki.

- Tehdään Suomessa levyjulkkarikeikka ja Suomen rundi tehdään varmaan vasta syksyllä, olis myös kiva soittaa joku festivaali kesällä, Aki kertoo.

Lähteet: Yle

  • Versaille-yhtye: “bändimusiikki on nousemassa ja me ajetaan sitä junaa”

    Versaille julkaisi tänään uuden kappaleensa Eka.

    Turkulainen Versaille tuli tammikuussa YleX:lle tutuksi, kun uuden musiikin ohjelmien Anne Lainto ja Ida Karimaa valitsivat sen viikon Nosteessa bändiksi. Tänään uuden Eka-sinkun julkaissut Elektropoppia soittava yhtye uskoo bändimusiikin toisen aallon olevan tuloillaan, vaikka viime vuosina esimerkiksi DJ:t, räppärit ja yksittäiset solistit ovatkin yleistyneet soittolistoilla ja keikkalavoilla