Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Michel Telón kappaleesta Ai Se Eu Te Pego?

YleX Iltapäivä soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja paras Rytmibarometrikommentti palkitaan!

Rytmibarometrissa tänään brasilialainen sydäntenmurskaaja!

Kuka? Michel Telo: Ai Se Eu Te Pego

Mitä? Tänään Rytmibarometri-kansa pääsee tutustumaan brasilialaiseen Michel Telóon, joka on hurmannut latinalaisen Amerikan lisäksi myös suuren osan Eurooppaa. Rytmibarometri-kappale Ai Se Eu Te Pego (joka vapaasti suomennettuna tarkoittaa ”Oi, jos saisin sut kiinni”) on kerännyt YouTubessa yli 137 miljoonaa katselua!

Michel Teló on vuonna 1981 syntynyt brasilialaisartisti, joka soitti lapsena haitaria ja lauloi kuorossa.

Historian oppintunti: Ai Se Eu Te Pego ei itse asiassa ole Michel Telón oma kappale, vaikka hän on biisistä maailmankuulun tehnytkin. Kappale on alun perin jo vuodelta 2008.

Hä? Michel Teló on osallistunut vuonna 2011 Brasilian Big Brotheriin.