Hyppää pääsisältöön

Black Sabbath -rumpalin avautumiseen vastaus muilta jäseniltä

Legendaarisen rockyhtyeen alkuperäisrumpali tiedotti torstaina netissä, että hänelle on tarjottu surkeaa sopimusta uudessa Black Sabbathissa mukana olosta.

Ozzy // Kuva: Tomi Mikola

Rumpali Bill Wardin pitkässä kirjoituksessa kerrottiin muun muassa, että tarjottu sopimus halventaa hänen osuuttaan bändissä ja sen historiassa. Laulaja Ozzy Osbourne, kitaristi Tony Iommi ja basisti Geezer Butler ovat julkaisseet vastineen rumpalin kritiikkiin. Siinä todetaan hyvin lyhyesti, että hommat jatkuvat ilman yhtä alkuperäisjäsenistä:

Kuulimme harmiksemme Facebookin kautta, että Bill on kieltäytynyt julkisesti osallistumasta nykyisiin Black Sabbath -suunnitelmiimme...meillä ei ole muuta mahdollisuutta kuin jatkaa äänityksiä ilman häntä, vaikka ovemme on hänelle aina auki..Olemme yhä Briteissä Tonyn kanssa. Teemme ja äänitämme uutta albumia...nähdään Download-festareilla!!!

Black Sabbathin kotisivuilla ja sosiaalessa mediassa julkaistun viestin ovat allekirjoittaneet Tony, Ozzy ja Geezer.

Lähteet: Blacksabbath.com