Hyppää pääsisältöön

UMK-biisi on viikon Himotuin!

Iconcrashin We Are The Night on niittänyt mainetta Uuden musiikin kilpailussa ja nyt YleX Himotuimmissa.

Iconcrash // Kuva: Yle

Iconcrashin We Are The Night teki tempun johon vain harva biisi on yltänyt - kappale nousi ensimmäisellä listaviikollaan suoraan YleX Himotuimmat-listan kärkeen.

Yhden sijan alaspäin Himotuimmat-listalla tipahti Pariisin Kevään Saari, joka on ensimmäinen singlelohkaisu yhtyeen helmikuussa julkaistavalta Kaikki on satua -albumilta. Kolmanneksi himotuin biisi tällä viikolla on niinikään uutuuskappale - GG Caravanin On se hienoo äänestettiin pronssisijalle.

YleX Himotuimmat on ohjelma, jossa sinä määräät juoksujärjestyksen. Voit valita joka viikko omat suosikkisi YleX:n soittolistalta ja vaikuttaa siihen, mitkä biisit soivat lauantaisin YleX Himotuimmat TOP-20:ssa.

YleX Himotuimmat -listan kärkipaikalle äänestetty kappale soi YleX:ssä joka päivä seuraavan viikon ajan. Lisäksi YleX Himotuimmat -listan ykkönen ansaitsee itselleen koskemattomuuden seuraavassa äänestyksessä. Koskemattomuuden aikana Himotuin kappale pysyy mukana äänestyksessä, vaikka biisi olisi jo poistunut YleX:n soittolistalta. Soittolistalle nousee joka viikko uusia kappaleita ja osa vanhoista poistuu. Koskemattomuus YleX Himotuimmat -äänestyksessä on voimassa vain silloin, kun kappale komeilee YleX Himotuimmat -listan kärjessä.