Hyppää pääsisältöön

Emeli Sandé jätti aivot narikkaan ja ryhtyi laulamaan

Skotlantilaislaulaja Emeli Sandé kertoo, että hän oli ennen laulu-uransa alkua aivan järjetön hikipinko.

Emeli Sande

24 –vuotias Emeli rakasti ahmia tietoa kuin hullu puuroa. Hän ei varmasti olekaan sieltä tyhmimmästä päästä, sillä hän opiskeli Glasgown yliopistossa neurotiedettä.

- Olin suoraan sanottuna ihan mieletön nörtti. Halusin kuitenkin opiskella nimenomaan neurotiedettä, sillä aivot ovat niin älyttömän kiehtovat. Toivon, että voin hyödyntää jotenkin oppimaani musiikin tekemisessä.

24 –vuotias Emeli kertoo valinneensa aina haastavimmat kurssit, joilla hän nautti päästessään pätemään. Nyt laulajatar tekee kuitenkin ihan tosissaan musiikkia ja on valmis jättämään aivot narikkaan ja keskittymään uraansa laulajana.

Lähteet: Contact Music