Hyppää pääsisältöön

Koomikko ja muusikko sopuun rahalla Britannian salakuunteluskandaalissa

Viime kesänä lakkautetun skandaalilehti News of the Worldin sotkuja selvitellään vielä pitkään.

The Libertinesin Pete Doherty.

Mediamoguli Rupert Murdochin omistama News International on sopinut oikeuden ulkopuolella vahingonkorvauksista, jotka se maksaa muun muassa Libertines-keulahahmo Pete Dohertylle, koomikko Steve Cooganille ja ex-huippufutaaja Paul Gascoignelle.

Dohertyn korvaussummaa ei ole kerrottu julkisuuteen, mutta Coogan kuittaa 40 000 puntaa ja Gascoigne 68 000 puntaa.

News Internationalin kustantama News of the World lakkautettiin viime kesänä, kun se jäi kiinni lukuisten ihmisten puhelinten salakuuntelusta. Vaikka yhtiö nyt pääseekin osasta syytteistä eroon, on sitä vastaan vireillä jo kymmeniä uusia oikeusjuttuja salakuuntelusta.

Lähteet: NME