Hyppää pääsisältöön

UMK-biisi on jälleen Himotuin

Iconcrah on jälleen himotuin.

Iconcrash // Kuva: Yle

HImotuimmat-listan kärkipaikalle on jälleen äänestetty Iconcrashin kappale We are the night. Biisi kamppailee tällä hetkellä myös Uuden Musiikin Kilpailun voitosta.

Toiseksi himotuin kappale on Adam Lambertin Better Than I Know Myself. Laulaakohan Adam biisiään suomalaiselle rakkaalleen kylminä talviöinä?

Kolmanneksi HImotuimmissa äänestettiin GG Caravanin On se hienoo. Kappale kiritti Elokuun Soutaa Huopaa -biisin ohi vain muutama minuutti ennen äänestyksen loppua.

YleX Himotuimmat on ohjelma, jossa sinä määräät juoksujärjestyksen. Voit valita joka viikko omat suosikkisi YleX:n soittolistalta ja vaikuttaa siihen, mitkä biisit soivat lauantaisin YleX Himotuimmat TOP-20:ssa.

YleX Himotuimmat -listan kärkipaikalle äänestetty kappale soi YleX:ssä joka päivä seuraavan viikon ajan. Lisäksi YleX Himotuimmat -listan ykkönen ansaitsee itselleen koskemattomuuden seuraavassa äänestyksessä. Koskemattomuuden aikana Himotuin kappale pysyy mukana äänestyksessä, vaikka biisi olisi jo poistunut YleX:n soittolistalta. Soittolistalle nousee joka viikko uusia kappaleita ja osa vanhoista poistuu. Koskemattomuus YleX Himotuimmat -äänestyksessä on voimassa vain silloin, kun kappale komeilee YleX Himotuimmat -listan kärjessä.