Hyppää pääsisältöön

Kuuden Grammyn laulaja - kovimpia nousijoita myös hakukoneessa!

 Adele tuntuu saaneen artistina kaiken, myös nettifeimin. 

Adele

Soultähti Adele kahmi Grammy-gaalassa palkinnot kaikista kuudesta kategoriasta joissa oli ehdolla. Takanreunalle istahtivat mm. parhaan kappaleen ja albumin Grammyt. Adelen albumi 21 oli vuoden 2011 myydyin albumi maailmanlaajuisesti. Sitä nakattiin kauppakassiin peräti 15 miljoonaa kertaa.

Jos suosiota mitataan Googlen hakujen perusteella, Adele menestyi myös viime vuonna kiitettävästi. Adele oli maailmanlaajuisissa hauissa sijalla 7. Taakse jäi mm. Applen edesmennyt toimitusjohtaja Steve Jobs. Laulajista vain Rebecca Black ohitti Adelen hakumäärissä. Psykoottisen raivostutt...anteeksi, kovin kovasti päähän tarttuvast Friday-kappaleestaan tutuksi tullut netti-ilmiö nappasi ykköspallin Google-hauissa.

Paikallisissa hauissa, esimerkiksi Britannian sisäisiä hakuja mitatessa, Adele ei kohonnut top-10 haetuimpien julkkisten joukkoon.

Adele oli myös yksi nopeimmista nousijoista Google-suosiolla mitattuna. Tällä mittarilla mitattuna taakse jäi esimerkiksi viime vuonna surmattu terroristipamppu Osama bin Laden. Tässäkin kategoriassa ykkössijan nappasi Rebecca Black.

Lähteet: Grammy.com, dailymail.com, Google, PCworld.com