Hyppää pääsisältöön

Kuuden Grammyn laulaja - kovimpia nousijoita myös hakukoneessa!

 Adele tuntuu saaneen artistina kaiken, myös nettifeimin. 

Adele

Soultähti Adele kahmi Grammy-gaalassa palkinnot kaikista kuudesta kategoriasta joissa oli ehdolla. Takanreunalle istahtivat mm. parhaan kappaleen ja albumin Grammyt. Adelen albumi 21 oli vuoden 2011 myydyin albumi maailmanlaajuisesti. Sitä nakattiin kauppakassiin peräti 15 miljoonaa kertaa.

Jos suosiota mitataan Googlen hakujen perusteella, Adele menestyi myös viime vuonna kiitettävästi. Adele oli maailmanlaajuisissa hauissa sijalla 7. Taakse jäi mm. Applen edesmennyt toimitusjohtaja Steve Jobs. Laulajista vain Rebecca Black ohitti Adelen hakumäärissä. Psykoottisen raivostutt...anteeksi, kovin kovasti päähän tarttuvast Friday-kappaleestaan tutuksi tullut netti-ilmiö nappasi ykköspallin Google-hauissa.

Paikallisissa hauissa, esimerkiksi Britannian sisäisiä hakuja mitatessa, Adele ei kohonnut top-10 haetuimpien julkkisten joukkoon.

Adele oli myös yksi nopeimmista nousijoista Google-suosiolla mitattuna. Tällä mittarilla mitattuna taakse jäi esimerkiksi viime vuonna surmattu terroristipamppu Osama bin Laden. Tässäkin kategoriassa ykkössijan nappasi Rebecca Black.

Lähteet: Grammy.com, dailymail.com, Google, PCworld.com

 • Kommentti: Lady Gaga ei ole vain idoli, vaan välitän hänestä kuin ystävästä

  Superfanin kommentti suhteestaan Lady Gagaan.

  Lady Gaga ei ole vain idoli, vaan välitän hänestä kuin ystävästä Lady Gagan fanittaminen on muuttunut vuosien mittaan ystävyyden kaltaiseksi välittämiseksi, mikä korostuu koronakriisin aikana, kirjoittaa musiikkitoimittaja ja Gagan superfani Markus Hilden. Meidän Little Monstereiden kevään mittainen odotus palkittiin perjantaina 22.

 • Vesta uskoo, että korona on se kriisi, joka muuttaa kaiken

  Vesta haaveili nuorena terapeutin ammatista.

  Vesta uskoo, että korona on se kriisi, joka muuttaa kaiken Vesta haaveili nuorena terapeutin ammatista. Nyt kuulijat avautuvat hänelle haavoistaan. Vesta julkaisi uuden kappaleen Valonsäteet perjantaina 15. toukokuuta. Kakkoslevy Uskon tulevaan ilmestyy syksyllä.

 • YleX:n vuoden 2020 kesäkumibiisin esittää Tuure Boelius!

  Hengitä-biisin ovat tehneet Jurek ja Henna Sarriola.

  YleX:n vuoden 2020 kesäkumibiisin esittää Tuure Boelius. Hengitä-biisin ovat tehneet Jurek ja Henna Sarriola. Boeliukselle tärkeää on, että kesäkumibiisin esittää julkisesti seksuaalivähemmistöön kuuluva artisti. Kesäkumeja on perinteisesti jaettu festareilla ja nuorten tapahtumissa, mutta koronaviruksen vuoksi niiden jakelu keskitetään nyt syksyn jälkeiseen aikaan. Kondomeja annetaan järjestöjen toimesta myös kouluterveydenhuoltoon, lastensuojeluun ja nuorisotyöhön.

 • YleX Aamun Viki ja Köpi järjestävät kolmen päivän Mökkifestarit kesäkuussa

  Mökkifestarit on kolmen päivän spessulähetys YleX Aamussa.

  YleX Aamun Viki ja Köpi järjestävät kolmen päivän Mökkifestarit kesäkuussa YleX Aamun Mökkifestarit kuuluu radiossa ja näkyy Yle Areenan streamissa 26.–28.6. Kaksi miestä, yksi mökki ja koko Suomen kokoinen mökkifestariviikonloppu! YleX Aamun Ville "Viki" Eerikkilä ja Juuso "Köpi" Kallio laittavat itsensä likoon 26.–28.