Hyppää pääsisältöön

Lannistunut paksu maatuska itseinhon kourissa

En ole käynyt puntarilla muutamaan viikkoon. Ei ole huvittanut. Olen viihtynyt itsepetoksessa, leiponut korvapuusteja ja ostellut Appenzeller-juustoa ja pysytellyt löysissä verkkareissa. Liikkuminen on jäänyt lähes tykkänään, virallinen selitykseni liittyy pakkaseen.maatuskan mitoissa

Olen säälittävä keskivartalomenninkäinen, triplaleukalöllykkä. Kävelysauvat keräävät autotallissa pölyä. Auto sen sijaan on saanut kyytiä. Olen ajellut työmatkatkin taas. Se on niin epäekologinen laiskapyllyinen valinta, että siitä hyvästä sietäisin kaatua pyörällä nokkospuskaan hihattomassa topissa. Tosin, näin ei tule käymään, sillä en kehtaa ihmisten ilmoille missään hihattomassa ehkä enää ikinä.maatuskan mitoissa

Kävin eilen pikaisesti alennusmyynneissä ja sovitin paria lyhythihaista paitaa. Hihansuista tursusi hiivaleipätaikinaa. Paidan selkämys aaltoili makkaroissa kuin merihädässä.maatuskan mitoissa

 Ääää, bläääää, mua ei huvitaaaaa mä en jaksaaaaaaa tuokaa mulle pullaaaaaaaaaaaaa.

Kommentit

Lue myös - yle.fi:stä poimittua