Hyppää pääsisältöön

Merkittävää edistystä

Kova työ Areenan parissa on jatkunut ja meillä on kerrottavana koko joukko hyviä uutisia. Tärkein niistä koskee erittäin ikävää ja meille kiusallista pätkimistä. Siihen on nyt saatu merkittävä parannus ja jatkamme vielä töitä, jotta ongelma saataisiin nitistettyä kokonaan. Myös suoriin lähetyksiin liittyvistä ongelmista useita on ratkottu, jolloin suuri osa suorista lähetyksistä toimii. Jatkamme vielä tämän parissa, jotta saamme loputkin toimimaan.

Areena Betan osalta kehitystyö on jatkunut. Olemme saaneet paljon palautetta ja pyrkineet parhaimpamme mukaan vastaamaan siihen. Uusi Areena toimii nyt myös Opera-selaimella. Tekstityksen fonttia on muutettu selkeämmäksi ja tekstin asemointia parannettu.

Hakualgoritmia on viilattu ja osumat ovat nyt aiempaa tarkempia. Sisältöjä voi nyt hakea myös suosituimmuuden mukaan. A-Ö -listassa olleita puutteita on korjattu. Olemme myös tekemässä uutta versiota A-Ö -listasta, jotta se palvelisi entistä paremmin palvelun käyttäjiä.

Ne sisällöt, joiden oikeudet mahdollistavat käyttäjän ladata ne itselleen, pystyy nyt lataamaan itselleen palvelusta. Areena betasta löytyvät nyt myös K-15 /K-16 –luokitellut ohjelmat. Samalla ohjelmatietoihin on lisätty ikärajat ja ohjelmien sisällöstä kertovat haittasymbolit.

RSS-syötteitä on tarjolla nyt myös TV-sarjoille ja Areena-toimituksen kokoamille listoille. Listat puolestaan on jaettu sarja- ja jaksosivuille selkeämpiin kokonaisuuksiin, joissa on eroteltuna audio- ja videosisältöä.

Toivommekin taas palautetta, niin jatkamme työtämme.

Kommentit
  • Yle Areenan äly-tv-sovellukset uudistuvat

    Yle Areenan äly-tv-sovellukset uudistuvat

    Yle Areenan käyttö äly-tv-laitteilla kasvoi vuoden 2020 aikana 100%. Aiemmat eri päätelaitteille tehdyt äly-tv-sovellukset on tehty vuosien varrella eri kumppaneiden kanssa. Vuoden 2021 aikana julkaistavat sovellukset tehdään Yle Areenan omassa tiimissä. Uudistuksen myötä sovelluksen käyttökokemus paranee ja sisällöt löytyvät paremmin. Meille sovellusten jatkokehitys on helpompaa.

  • Näin käytät Yle Areenaa autossa

    Yle Areenan käyttö autoissa helpottuu.

    Yle Areenaa voi nyt käyttää entistä kätevämmin ja turvallisemmin autoissa, kun Yle Areena tuodaan autojen viihdejärjestelmiin. Kyseessä on Ylen kuunneltavat sisällöt – videosisältöä ei voi toistaiseksi käyttää näiden autoviihdejärjestelmien avulla.