Hyppää pääsisältöön

Mielipiteitä jakava suosikki sai levy-yhtiön pomon puolustelemaan

Kriitikoiden ja yleisön rakastamalla ja haukkumalla Lana Del Reyllä on kasassa jo useamman levyn verran kappaleita. Levy-yhtiö haluaa selvästi painottaa, ettei Del Rey jää yhden levyn ihmeeksi sillä toimitusjohtaja perustelee naisen sopimuksen solmimista.

Lana Del Rey // Kuva: Universal Music

Polydor-levy-yhtiön (Universal Music Groupin tytäryhtiön) toimitusjohtaja Ferdy Unger-Hamilton kertoi Music Weekin haastattelussa, että Lana Del Reyn sopimusta solmittaessa tähdellä oli jo kolmen albumin verran kappaleita kasassa.

- Siellä oli loistavia kappaleita. Niistä riitti tähän albumiin (Born To Die) sekä delux-versioon ja vielä seuraavallekin levylle. Hän on todella loistava kirjoittaja, Unger-Hamilton ylisti.

Levy-yhtiön pomon mukaan kaikki Lada Del Reyn ympärillä vellovat huhut ja kyynisyys johtuvat siitä, että laulajattaren Video Games -kappale on ollut niin suuri hitti.

- Video Games on viettänyt kahdeksasta yhdeksään viikkoa brittilistojen top 20:ssä. Tämä projekti olisi eittämättä ollut täysi katastrofi, jollei hänellä olisi ollut 60 kappaletta valmiina kun hän kirjoitti sopimuksen, Unger-Hamilton jatkoi.

 Lana Del Reyn menestysalbumi julkaistiin tammikuussa. Levyn singlejä ovat Video Games, Blue Jeans ja nimikkobiisi Born to Die.

Lähteet: Contacmusic