Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Nightwishin kappaleesta The Crow, The Owl and The Dove?

YleX Iltapäivä soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja paras Rytmibarometrikommentti palkitaan!

Nightwish // Kuva: Scene Nation/Ville Akseli Juurikkala

Kuka? Nightwish: The Crow, The Owl and The Dove

Mitä? Tänään YleX Iltapäivässä nautiskellaan aimo annos dramatiikkaa ja suuria tunteita. Esittelemme teille Nightwish-kappaleen, jossa seikkailee niin korppi, pöllö kuin kyyhkynenkin. Kappale on marraskuun lopulla julkaistun Imaginaerum-albumin toinen single.

Vaikka Nightwish-kappaleet ovat enimmäkseen bändin nokkamiehen Tuomas Holopaisen tekosia, vastaa _The Crow, The Owl and The Dove -_kappaleesta pääasiassa yhtyeen basisti-laulaja Marco Hietala. Holopainen onkin ihmetellyt, että on hassua, että albumin kaikkien ”popein” raita on Nightwishin hevimörön käsialaa.

Hä? Aku Ankka –lehden lukijat pääsivät tutustumaan päivän Rytmibarometri-kappaleeseen muita ennen lehden mukana tulleen koodin avulla.