Hyppää pääsisältöön

Komediatähti aikoi hassutella punaisella matolla - Oscar-gaala läväytti tähdelle porttikiellon

Kenkää tuli.

The Dictator -elokuvassa Cohen nähään tämän näköisenä. Mutta Oscar-gaalaan ei ole tulemista tässä asussa. // Kuva: Paramount Pictures

Oscar-gaalan järjestäjät ovat näpäyttäneet näyttelijä Sacha Baron Cohenia näyttävästi antamalla tälle porttikiellon tämän vuoden palkintogaalaan. Borat-elokuvasta tuttu tähti oli aiemmin ilmoittanut aikovansa saapua tapahtumaan pukeutuneena tulevan The Dictator -elokuvansa hahmoksi. Oscareita jakava järjestö kauhistui ajatuksesta, että punaisella matolla saapastellaan koomisessa roolipuvussa, joten he ovat nyt peruneet Cohenin kutsun tapahtumaan.

Koomikko on ollut tukkanuottasilla gaalan kanssa aiemminkin. Vuonna 2008 häntä pyydettiin palkinnon jakajaksi. Mies itse tahtoi jakaa palkinnon pukeutuneena Boratiksi, mutta se kiellettiin ja Cohen jättikin sinä vuonna saapumatta gaalaan kokonaan.

Tänä vuonna huumorimiehellä ei olisi juontotöitä, mutta hän on yksi Martin Scorsesen Hugo -elokuvan tähdistä. Kyseinen elokuva on noteerattu peräti 11 ehdokkuudella, joten porttikieltoa pidetään erikoisena tekona.

Lähteet: Deadline