Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Breath Carolina -yhtyeen kappaleesta Blackout?

YleX Iltapäivä soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja paras Rytmibarometrikommentti palkitaan!

Rytmibarometrissa tänään amerikkalainen duo nimeltä Breath Carolina.

Kuka? Breath Carolina: Blackout

Mitä? Breath Carolina on Denveristä, Coloradosta lähtöisin oleva duo, joka tekee elektronista poprockia. Kyle Even ja David Schmitt pistivät yhtyeen pystyyn vuonna 2007. Duo on tähän mennessä julkaissut kolme studioalbumia ja yhden EP:n.

Hell Is What You Make It on Breath Carolinan kolmas studioalbumi, joka julkaistiin Yhdysvalloissa heinäkuussa 2011. YleX Iltapäivän Rytmibarometri-kansa pääsee tänään tutustumaan levyn ykkössingleen nimeltä Blackout.

Hä? Breath Carolina sai alkunsa, kun Kyle Even ja David Schmitt tekivät huvikseen musiikkia tietokoneen Garage Band –ohjelmalla ja laittoivat sitä MySpace-sivustolle. Yhtyeen ensimmäinen levy on äänitetty ko. ohjelmiston avulla.