Hyppää pääsisältöön

Jukka Poikaa himoitaan edelleen!

Jukka Pojan katkeamaton suosio jatkuu Älä tyri nyt -kappaleella. Reggae-artistin uutuus on myös tällä viikolla YleX:n Himotuin kappale.

Jukka Poika

Jukka Poika pitää pintansa ja jatkaa toista viikkoa YleX Himotuimpien ykkössijan hallintaa biisillään Älä tyri nyt. Toiselle sijalle kipusi hurjalla tahdilla Youtube-ihme Robin tarttuvalla rallatuksellaan Frontside Ollie ja kolmanneksi himotuimmaksi äänestettiin superkokoonpano GG Caravanin kappale On se hienoo.

YleX Himotuimmat on ohjelma, jossa sinä määräät juoksujärjestyksen. Voit valita joka viikko omat suosikkisi YleX:n soittolistalta ja vaikuttaa siihen, mitkä biisit soivat lauantaisin YleX Himotuimmat Top 20 -listalla. Kärkipaikalle äänestetty kappale soi YleX:ssä joka päivä seuraavan viikon ajan. Lisäksi YleX Himotuimmat -listan ykkönen ansaitsee itselleen koskemattomuuden seuraavassa äänestyksessä. Joka viikko soittolistalle nousee uusia kappaleita ja osa vanhoista poistuu.

Jukka Pojan Himoartistihaastattelun voit kuunnella alta.