Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Petri Nygårdin kappaleesta Märkää?

YleX Iltapäivä soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja paras Rytmibarometrikommentti palkitaan!

Petri Nygård

Kuka? Petri Nygård: Märkää

Mitä? Rääväsuu Petri Nygård is back! Märkää sai tänään ensisoittonsa Uuden musiikin aamuvuorossa. Petri paljasti Juhani Kenttämaan haastattelussa, että 25.4 julkaistavan levyn nimi on Mun mielestä. Kyseessä on jo kaverin kuudes studioalbumi. Avaussinkku on Petrin omien sanojen mukaan lepsu rakkauslaulu..

Häh? Biisin musiikkivideo kuvattiin Las Vegasissa ja sekoilun päätteeksi Petristä tuli ”Husband”..ehkä..

KATSO MÄRKÄÄ -MUSIIKKIVIDEO TÄÄLTÄ!