Hyppää pääsisältöön

Provinssiin lisää kovia ulkomaisia kiinnityksiä

Seinäjoella 15. – 17. kesäkuuta järjestettävä Provinssirock julkistaa jälleen nipun kovia ulkomaisia artisteja.

Billy Talent @ Jäähalli // Kuva: YleX / Tomi Mikola

Amerikkalainen punkrockyhtye The Gaslight Anthem saa esiintymisvuoron Provinssirockissa sunnuntaina. Bat For Lashes puolestaan saapuu pianonsa, bassonsa ja kitaransa kanssa viihdyttämään Provinssiyleisöä perjantaina.

Neljä vuotta sitten Törnävänsaarella oli juhlavuoden tunnelmaa ja silloin koettiin myös, kanadalaisen Billy Talentin keikka. Nyt Billy Talent tulee takaisin. Bändi on julkaisemassa toukokuussa uuden albumin.

Hyttyskarkotteeksi voisi kutsua amerikkalaista OFF!:ia, joka saa Törnävänsaaren tärisemään lauantaina niin kovasti, että pikkuinisijät tulevat olemaan kaukana festarialueesta, kun tämä punk-hardcore kvartetti saa soinnut ulos soittimistaan. Yhtyeen jäsenet ovat aiemmin vaikuttaneet mm. Black Flag, Redd Kross ja Rocket From The Crypt yhtyeissä.

Yksi mielenkiintoisimmista uusista virolaisbändeistä Ewert and the Two Dragons soittaa hieman Arcade Fireltä kuulostavaa ja hienoilla laulustemmoilla kruunattua indierockia Provinssirockissa sunnuntaina.

Lähteet: Provinssirock