Hyppää pääsisältöön

Suomalaisartistin syntymäpäivälahja – oma levymerkki

Onnenpäivä-kappaleestaan tuttu Jannika B juhlii tänään syntymäpäiväänsä varsin ikimuistoisella tavalla.

Jannika B // Kuva: Ninni Suomalainen

Nainen on nimittäin solminut mittavan yhteistyösopimuksen Sony Musicin kanssa. Vielä nimeämätön debyyttialbumi julkaistaan syksyllä 2012 Jannika B:n oman Ona-levymerkin kautta. Levymerkin nimi julkistettiin tänään.

Laulajatar pyysi faneiltaan nimiehdotuksia sosiaalisen median kautta, mutta lopulta nimen keksi hänen oma isänsä. Nimi tulee artistin toisesta nimestä. Myös kaunottaren poikaystävä Toni Wirtanen auttoi nimen keksimisessä, mutta miehen ideat eivät menneet läpi.

- Tonilta tuli paljon nimiehdotuksia, kaikki oli hyviä, mutta ehkä tää Ona oli enemmän omannäköinen. Ne Tonin ehdotukset oli vähän samanlaisia kuin tää Apulannan levy-yhtiö Päijät-Hämeen Sorto ja Riisto, Jannika B nauraa.

Artistin seuraava single julkaistaan maalis-huhtikuussa.

Lähteet: YleX