Hyppää pääsisältöön

Mitä mieltä olet Azealia Banksin (feat. Lazy-Jay) kappaleesta 212?

YleX Iltapäivä soittaa maanantaista torstaihin joka päivä uuden Rytmibarometrikappaleen. Jokaista kappaletta voi äänestää kello 16 saakka. Perjantaisin viikon suosituin Rytmibarometri julistetaan voittajaksi ja paras Rytmibarometrikommentti palkitaan!

Azealia Banks // Kuva: http://www.myspace.com/azealiabanks

Kuka? Azealia Banks feat Lazy-Jay: 212

Mitä? Nykiläinen rääväsuu Azealia Banks vetää härskiydessä vertoja jopa Petri Nygårdille. Neidin kohua herättänyt sinkku 212 on soinut myös Uuden musiikin iltavuoron Toni Laaksosen tehona. Azealia Banksin debyyttialbumin Broke With Expensive Taste on tarkoitus ilmestyä ensi syksynä. Azealian livekunnon voi käydä toteamassa kesällä Ruisrockissa.

Häh? Biisin lyriikoissa esiintyy 16 kertaa sana "bitch" ja 10 kertaa sana "cunt". Penistä kuvaavia sanoja ei esiinny ihan niin paljon..